MIRESEVINI TEK MEDI ASSIST

Rrugëtimi për trajtimet shëndetësore në Turqi

Sherbime

Diagnostifikimi

Mjekësia bashkëkohore sot nuk mundët të paramendohet pa diagnostikë laboratorike, e cila është mjaft e rëndësishme për zbulimin e shpejtë të sëmundjes dhe për shërimin sa më të suksesshëm, përcjelljen e rrjedhjes së sëmundjes dhe shërimin. 

Në spitalin tonë mundeni shpejtë dhe sigurtë të bëni të gjitha analizat gjenetike duke përfshirë edhe ekzaminimet me PET/CT

Kirurgji të Vogëla

Ne ofrojmë të gjitha llojet e operimeve duke përfshirë operimet e syrit, operimet gjinekologjike, orl, herni, ortopedi, kartiologji etj

Trajtimet e Ndërlikuara / Operacionet

Ne kemi mjetet më të avancuara-efektive për trajtimet e ndryshme duke përfshirë transplantet e palcës kockore, onkologji/metoda cyberknife, kirurgji e të posalindurve etj.     

Check Up

Ne ofrojmë pako të kontrollave në grupmosha dhe gjini të ndryshme posaqërisht kontrollat e kancerit, duke pasur parasyshë se kjo sëmundje po kërcnon jetrat e shumë njerzve dhe qdo ditë e më shumë është në rritje numri i pacientëve që diagnostifikohen me këtë sëmundje

Ambulanca Ajrore

Për rastet kritike emergjente/ne organizojmë aeroplan spitalor privat me pajisje të kujdesit intensive së bashku me mjekun dhe infermieren.

Transplanti I Flokëve

Kthejeni bukurinë e flokëve tuaja me teknikën më të avancuar nga elita e transplantit të flokëve – Teknika Safir Perkutan

Rreth Nesh

Hapsira e trajtimit mjekesor

Qendra jonë Medi Assist është lider i shërbimeve si dhe qendra e vetme që ofron trajtime të plota dhe te sakta për të gjitha sëmundjet në Turqi. Qëllimi ynë për pacientët tanë është diagnostifikimi i sakt.

Si ju ndihmojmë

Ne i ndihmojmë pacientët tanë për të përmbushur nevojat specifike që ata kanë. Qëllimi ynë është që të idenfifikojmë shkaqet e problemeve të ndryshme shëndetësore të pacientëve dhe të gjejmë mjekimin më të mirë për ta. Ne i ndihmojmë pacientët duke ofruar shërbime mjeksore me profesionalizëm, mirësi dhe shumë përkushtim.

NA KONTAKTONI

Na Dergoni Email ne info@ma-kos.com ose Na Shkruani

Le të kuptojmë drejtëpërdrejtë problemet tuaja

Ne preferojmë të ju mirëpresim juve në zyrën tone që të marrim raportet tuaja për të dërguar për konsultime në Turqi.

Medi Assist

Rr. UÇK Nr 278, Prishtine, Kosovo

049 377 500

Orari

E hëne-Premte: 09:00-16:00

E shtune: vetëm me termine

E diele: E mbyllur