Ndihmë

Trajtimet në Turqi

Ne kemi Memorandume të kuptueshme me spitalin Turk për zgjedhje më të mira për trajtime në Stamboll-Turqi. Ne jemi qdo ditë në kërkim të prefeksionit duke punuar të ofrojmë shërbime me të mira shëndetësore në një ambient përkujdesje dhe sigurie maksimale. Bazuar fuqishëm në një staf të përzgjedhur multinacional, mbështetur nga teknologjia më e avancuar dhe puna e vazhdueshme kërkimore dedikuar ekzistencës dhe besimit tuaj për një jetë më të shëndetshme.

Konsultime pa Pagesë

Na dërgoni raportet tuaja mjekësore të disponueshme edhe mjekët tanë do t’ju sigurojnë rekomandim të trajtimit bazuar në dokumente. Ne gjithashtu kemi zyren e informacionit në Prishtine gjë që ua lehtësojme juve të sjellni dokumentat mjekësore tek ne në mënyrë që ne të përcjellim në Turqi.

Komoditeti I Pacinetit & Familjes

Ne kujdesemi për çdo gjë në Turqi. Transferi nga aeroporti për në spital, perkthyes-i/ja madje edhe akomodimin në hotel nëse është e nevojshme, në mënyrë që pacienti të ndihet në një atmosferë si në shtëpi.

Përgjigje të Shpejta

Duke pasur parasyshë disponushmërinë e raporteve mjekësore, ne mundë të japim ofertën në të njejtën ditë. Diagnoza kryesore është çelësi për një plan të duhur për trajtim. Për këtë arsye, Qendra Mjekësore Medi assist ka ekspertët e saj në disponim të shërbimeve tuaja për të konfirmuar diagnozën para se ta filloni shërimin tuaj.

Ekipi profesional në Qendrën Mjekësore Medi assist është gati për të analizuar të dhënat tuaja dhe t’ ju ndihmojë në zgjidhjen e mundësive për shërim jashtë vendit tuaj.   

NA KONTAKTONI

Na Dergoni Email ne info@ma-kos.com ose Na Shkruani

Le të kuptojmë drejtëpërdrejtë problemet tuaja

Ne preferojmë të ju mirëpresim juve në zyrën tone që të marrim raportet tuaja për të dërguar për konsultime në Turqi.  

Medi Assist

Rr. UÇK Nr 278, Prishtine, Kosovo

049 377 500

Orari

E hëne-Premte: 09:00-16:00 

E shtune: vetëm me termine 

E diele: E mbyllur