Rreth nesh

Ekipi ynë

Medi Assist është një zyrë për ndihma mjekësore me një staf të kualifikuar me përvojë pune prej 5 vite duke ndihmuar pacientët me nivele të ndryshme për trajtimin e tyre në Turqi.Ne jemi edhe partnerë ekskluzive i spitalit Gaziosmanpasa.

Historia jonë

Spitali ka përmbushur me sukses dhe me përgjegjshmëri çdo sfidë dhe projekt me karakter human, të ndërmarrë në këto 5 vite pune dhe shërbim shëndetësor sipas standarteve më të larta për pacientët nga Kosova që janë dërguar në Turqi.Bashkëpunimi i suksesshëm i mjekësisë shqiptare me atë te Turqis hapën dyert e reja për trajtimin e shumë pacienteve në spitalin Gaziosmanpasha përmes partneritetit që kemi në Kosove.

Qëllimi ynë

Qendra jonë Medi Assist është udhëheqës i shërbimeve shëndetësore dhe e vetmja qendër që ofron trajtime të sakta dhe të plota për të gjitha sëmundjet në Turqi.Qëllimi ynë është diagnostifikimi i saktë për pacientët tanë.

NA KONTAKTONI

Na Dergoni Email ne info@ma-kos.com ose Na Shkruani

Le të kuptojmë drejtëpërdrejtë problemet tuaja

Ne preferojmë të ju mirëpresim juve në zyrën tone që të marrim raportet tuaja për të dërguar për konsultime në Turqi.

Medi Assist

Rr. UÇK Nr 278, Prishtine, Kosovo

049 377 500

Orari

E hëne-Premte: 09:00-16:00 

E shtune: vetëm me termine 

E diele: E mbyllur