Transplanti I flokëve

Kthejeni bukurinë e flokëve tuaja me teknikën më të avancuar nga elita e transplantit të flokëve

NA KONTAKTONI

Ju lutemi na dërgoni numrin tuaj të telefonit në mënyrë që t'ju telefonojmë për informacione më të detajuara

Ju e meritoni më të shëndetshmën...

Krijimi i zonave të marrjes së flokëve

Në krijimin e zonave të marrjës së flokëve përdoren dy teknika: 

Prerja klasike

Në këtë teknikë të përdorur gjerësisht, prerjet dydimensionale hapen me thika të holla në zonën ku do të shtohen rrënjët.

Safir Perkutan Teknika

Është një teknikë speciale që aplikohet në klinika të veçanta në botë, posaçërisht në Amerikë. Rrënjët nuk futen në vrima dydimensionale, por në kanale tredimensionale që happen me pajisje speciale me gjilpëra prej safiri të prodhuara nga safiri i vërtetë që është një mineral sumë i vlefshëm.

Vërejeni dallimin e mbjelljes së flokëve pa dhimbje…

Mbjellja e flokëve pa dhimbje: 

Anestezioni lokal ofrohet me dy teknika të ndryshme para transplantimit të flokëve, heqjen e folikulave të flokëve dhe krijimin e zonave ku folikulat e flokëve duhet të transplantohen:

Mbjellja me dhimbje

Në rastin e transplantimit të flokëve me metodën klasike, para largimit të folikulave të flokëve dhe zonave ku implantohen folikulat e flokëve, anestezioni lokal bëhet përmes një injeksioni. Nga ineksioni me gjilpërë mund të zhyten shumë nga këto zona në dhimbje dhe ndjesia e dhimbjes mund të çojë në prishjen e rehatisë dhe zgjatjen e transplantimit të flokëve. 

Mbjellja pa dhimbje

Falë pajisjeve speciale të anestezionit në estethica, transplanti I flokëve mund të bëhet pa dhimbje. Këto pajisje shërbejnë për të arritur lëkurën ndër pore duke spërkatur materialin anestezik me presion, duke siguruar një anestezi të shpejtë dhe efektive. Në sajë të kësaj pajisjeje, e cila prek vetëm koka e silikonit në lëkurë, agjentët anestezikë mund të përhapen në shtresat e lëkurës, në një zonë më të gjerë sesa gjilpëra injektuese dhe në një mënyrë më të shpejtë, dhe dhimbja largohet.

Ju meritoni më cilësoren…

Dendësia e flokëve është gjithashtu shumë e rëndësishme për rezultatet “natyrale” dhe të “suksesshme” në transplantimin e flokëve. Dendësia e rrënjës së flokëve është një nga faktorët më të rëndësishëm që përcakton suksesin dhe cilesinë e aplikimit.

Teknika klasike me prerje

Në teknikën me prerje, është e detyrueshme të lihen një hendek midis rreshtave për bashkimin e prerjeve të mëdha që janë të hapura, gjë që kufizon ndjeshëm frekuencën e mbjelljes.

Teknika e prerjes nuk lejon pamjen e "flokëve të dendura".

Safir Perkutan Teknika

Përdorimi i kanaleve të vogla në madhësi të rrënjëve të flokëve në teknikën Safir Perkutan, e mundëson numrin e kanaleve të rritet ndjeshëm dhe të jenë më afër njëra tjetrës. Për këtë arsye është e mundur mbjellen 2 herë më të frekuentuara me teknikën Safir Perkutan, duke mbërritur 40-50 numrin e rrënjëve të shtuara në cm2 dhe arrihet një pamje me densitet të lartë të flokëve.

Ju jeni objektiva e rezultatit të shkëlqyer...

Ata që nuk duan të rrezikojnë dhe duan të kenë rezultate të shkëlqyera, zgjedhin Teknikën Safir Perkutan.

Është një teknikë që zbatohet vetëm në klinika të përzgjedhura në botë, veçanërisht në Amerikë. Në një seancë ne jemi në gjendje të mbjellim deri në 6.000 grafte (rreth 12.500-15.000) rrënjë flokësh.

Qendrat tona janë të kompletuara me teknologji të avancuar , gjithashtu me specialist të kirurgjisë estetike dhe plastike, dermatolog dhe anesteziolog.

Pas një trajtimi pa dhimbje që zgjatë 5-8 orë, rekomandohet një ditë pushim, dhe shumë shpejt mund t’i ktheheni jetës sociale.

Flokët e mbjellur fillojnë të dalin nga muaji i 3-të dhe të gjitha flokët mund të dalin më së shumti pas një viti.

NA KONTAKTONI

Na Dergoni Email ne info@ma-kos.com ose Na Shkruani

Le të kuptojmë drejtëpërdrejtë problemet tuaja

Ne preferojmë të ju mirëpresim juve në zyrën tone që të marrim raportet tuaja për të dërguar për konsultime në Turqi.

Medi Assist

Rr. UÇK Nr 278, Prishtine, Kosovo

049 377 500

Orari

E hëne-Premte: 09:00-16:00

E shtune: vetëm me termine

E diele: E mbyllur